AKTUALITY 2016
10.1.2016 Hanácká výstava Brno. Výstava „doma“, v tradičním prostředí brněnského výstaviště. Viki (Ela Viki Haf z Jundrova) se umístila jako třetí, a to se známkou V3. Posuzovala L. Fairaislová.
6.2–7.2.2016 Duocacib Brno. Opět „domácí“ výstava. Tentokrát jsme byli v obvyklém tandemu Elf a Viki. V sobotu posuzoval polský rozhodčí A. Szutkewitz. Elf  (EL Filip Haf z Jundrova) se umístil na druhém místě za nádherným psem z Ukrajiny, takže velký úspěch, neboť obdržel titul V2 CAC, res. CACIB. A Viki, u které jsem ani nedoufala, že ji vystavím, překvapila a vyběhala si dokonce (v dané konkurenci) úžasné první místo. Získala tituly V1 CAC, res. CACIB. Následující den dlouze posuzovala J. Jandová, kterou Elf nezaujal natolik, aby dosáhl na pořadí a z kruhu odešel se známkou Výborná. Viki si následně ukořistila třetí příčku – V3. Víkend byl náročný, ale úspěšný.
3.4.2016 Duocaib Nitra. Udělali jsme si výlet do Nitry a to opět v sestavě Elf a Viki. Slovenský rozhodčí T. Havelka posuzoval celkem svižně, ale každého psa, hlasitě posoudil. Elf v konkurenci opravdu kvalitních jedinců dostal známku Výbonná 4. Záhy nastoupila Viki a svým velmi kvalitním pohybem a stavbou těla přesvědčila posuzovatele o vítězství. Viki byla ověnčena tituly V1 CAC, res. CACIB. Neděle se vydařila, neodjeli jsme s prázdnou a počasí bylo nádherné.
24.4.2016 MV České Budějovice. A je to! Měl to být opět bratrosesterský výstavní výlet. Viki jsme ale nechali doma a vyrazili na výlet jen s Elfem. Ráno bylo mrazivé a větrné, což psům pramálo vadilo. 10 psů ve třídě otevřené není málo, a tak radost  naše byla velká, když Elf (EL Filip Haf z Jundrova) získal od rozhodčího L. Kukly titul V1 CAC, poté CACIB a následoval BOS. Nezbývá než říci: A je to! Elf se od dnešního dne pyšní titulem ČESKÝ ŠAMPION. Blahopřeji majitelům a těšíme se s nimi. Vzhůru do třídy šampionů.
3.5.2016 Naše „Éčka“ slaví 3.narozeniny. Vše nejlepší Viki (Ela Viki), Rony (El Béďa), Kvido (El David), Elfe (El Filip) a Marley (El Martin).
19.6.2016 INTECANIS Brno. …aneb všude dobře doma nejlíp. Viki je na brněnském výstavišti jako doma a „Hafům“ se tu vesměs daří. A nebylo tomu jinak ani tentokrát. Polský rozhodčí A. Kot posuzoval rozvážně a nedal na první dojem. Viki jej zaujala a umístil ji ze šesti fen třídy otevřené na první místo. V klání o čekatele mezinárodního šampiona za sebou Viki nechala vítězku mezitřídy i šampionek. A pak získala i titul nejkrásnější feny plemene. Její dnešní tituly jsou: V1 CAC, CACIB, BOS a dokončila cestu za titulem ČESKÝ ŠAMPION.
3.7.2016 Viki dnes složila canisterapeutickou všestrannou zkoušku. Ano, měla jsem tu drzost přihlásit Viki k této zkoušce bez přípravy. Vystačily jsme si s tím, co se Viki učí od malička doma, na vycházkách a výstavách, bez výcviku pod odborným vedením na cvičáku. O to víc jsme na ni pyšní.
21.8.2016 Duodanube Bratislava. Viki si při svižném posuzování pana rozhodčího O. Vondrouše  ve třídě otevřené vysloužila titul V2 res. CAC. Je to další krůček ke Slovenskému šampionátu.